domingo, 9 de septiembre de 2018

Ubicació del Sector

El sector està ubicat entre la Massana i Erts al principat d'Andorra. Podem deixar el cotxe a les últimes cases de la Massana abans de la Borda Raubert, carretera CG-4 coordenades UTM 31T x=377275 y=4712820 Dàtum WGS84.

Temps total d'aproximació: 8 minuts

Si us Plau no aparqueu al pàrquing de la Borda, és d'ús privat pels seus clients i ja ens han cridat un cop l'atenció, la diferencia són 2 minuts més d'aproximació.

Un cop caminant pel marge de la carretera arribem a la Borda Raubert, a 25 metres a la dreta trobarem una cadena amb un camí "PRIVAT" no aparqueu davant de la cadena que el propietari necessita entrar i sortir de la seva finca. Caminem per el que algun dia va ser una espècie de petita pista que encara fa ús per la maquinària pel camp de tabac. Veurem que hi han uns remolcs abandonats, etc. La paret que veieu no és la que tenim encara equipada, haureu de pujar per la esquerra creuant les rulots i pujarem de forma incòmoda els primers 10 metres i de seguida trobarem un sender petit que ens portarà a la paret.

Coordenades UTM de la pared31T x=377239 y=4713070 Dàtum WGS84

Adjuntem Mapa i el track de l'aproximació per Wikiloc.



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Ubicació del Sector

El sector està ubicat entre la Massana i Erts al principat d'Andorra. Podem deixar el cotxe a les últimes cases de la Massana abans de l...