miércoles, 18 de julio de 2018

Accés al sector i Equipament

CORDA Mínima DE 70 Metres si munteu el TOP ROPE Rapelant a la reunió

FEU NUS AL FINAL DE LA CORDA AL RAPEL, És UN RAPEL MOLT LLARG i amb una corda de 70 metres és un rapel d'uns 30 metres fins a la reunió més propera (via Borja Ayed i Via Hierbas de la plana) i uns 33 metres fins a la reunió de la via Reno.


Tota la informació anirà venint a poc a poc a mesura que el projecte avanci, però pels més agosarats que ja esteu pensant posar els peus al sector una nota important d'informació.

Hi ha la Possibilitat de pujar a sobre de les parets per un camí de mala qualitat. Nosaltres hem muntat una Reunió que queda just a una roca a la dreta del camí per sota dels nostres peus!, és una reunió per rapelar fins a les dues reunions de les vies que hem equipat.

LLARGADA Mínima DE LA CORDA 70 metres! FEU UN NUS AL FINAL DEL RAPEL! Amb una corda de 55 metres vaig quedar a 20 centímetres del final de la corda en arribar a la reunió més alta. És un rapel molt llarg el primer! Sigueu prudents si aneu a muntar el top rope.

CORDA Mínima DE 70 Metres per muntar el TOP ROPE.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Ubicació del Sector

El sector està ubicat entre la Massana i Erts al principat d'Andorra. Podem deixar el cotxe a les últimes cases de la Massana abans de l...